Nyheter

Teijo industrivaskemaskiner 

Det er mer en år 50 år siden de første Teijo-maskinene ble produsert på fabrikken i Finland som den gang var på stedet Teijo ved Åbo.

Gjennom årene er det produsert over 15 000 maskiner av ulike typer og modeller som er levert til kunder i over 60 forskjellige land. Produksjonen har siden 1984 foregått på fabrikken i Nakkila ved Pori (Bjørneborg.)

Siden starten har det vært flere eiere av produksjonsselskapet i Finland.

Teijo Norge AS som var et datterselskap av den finske produsenten siden oppstarten i 1981 kom inn som deleier av det finske produksjonsselskapet i 1987 og overtok 100% av aksjene i 1998.

Teijo - maskinene benyttes av kunder innen en rekke bransjer, hovedsakelig til rengjøring og avfetting av maskindeler, både i forbindelse med nyproduksjon og service - reparasjon.

Teijo har et bredt utvalg av maskintyper og modeller som dekker de fleste behov . Maskinene er svært effektive og av høy kvalitet og kjent for å være robuste og meget driftssikre. Dette gjør at Teijo -m askinene er problemfri i mange år. Vi har helt siden starten lagt stor vekt på å ha et godt utbygd reservedel - og serviceopplegg. Dette er sikkert også i tillegg til gode maskiner en av grunnene til at Teijo er en klar markedsleder på dette området.

Teijo fabrikken vil også i fremtiden satse på høy kvalitet og utvikle nye modeller for å tilpasse seg de ulike bransjers behov.

Dustcontrol Tromb 400

Markedets kraftigste 1-fas maskin! Denne robuste industristøvsugeren er blitt en favoritt og bestselger i byggebransjen på svært kort tid.

Makinen passe perfekt for oppgaver som betongstøv og byggsanering.

Effekt : 3 kw 1-fas
Luftmengde : 420 m3/h
Undertrykk : 25 kPa
Maskinvekt : 46 kg

Ny to-trinns industrivaskemaskin fra TEIJO.

Denne maskinen er beregnet for avfetting og påfølgende skylling av maskindeler, komponenter etc. Prosessen foregår i en lukket kabin hvor delene spyles med væske fra maskinens to tanker utstyrt med hver sin pumpe.


Former informasjon og brosjyre trykk her!